Honing your digital edge (Registro nro. 6335)
[ vista simple ]
000 -LEADER | |
---|---|
fixed length control field | 01964nam a22003377c 4500 |
001 - CONTROL NUMBER | |
control field | 00006335 |
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER | |
control field | ES-MaONT |
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION | |
control field | 20211006062647.0 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION | |
fixed length control field | 210119s2020 a|||f |||| 000 0 spa d |
024 ## - OTHER STANDARD IDENTIFIER | |
Additional codes following the standard number or code | . |
040 ## - CATALOGING SOURCE | |
Original cataloging agency | ES-MaONT |
245 00 - TITLE STATEMENT | |
Title | Honing your digital edge |
Remainder of title | : Improve digital fluency |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Place of publication, distribution, etc. | [S.l.] : |
Name of publisher, distributor, etc. | Accenture, |
Date of publication, distribution, etc. | 2020 |
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION | |
Extent | 22 p. |
Other physical details | : il. |
Type of unit | ; 1 documento PDF |
336 ## - CONTENT TYPE | |
Content type term | texto (visual) |
Source | isbdcontent |
337 ## - MEDIA TYPE | |
Media type term | electrónico |
Source | isbdmedia |
338 ## - CARRIER TYPE | |
Carrier type term | recurso en línea |
Source | rdacarrier |
520 ## - SUMMARY, ETC. | |
Summary, etc. | El informe concluye que la pandemia de la COVID-19 ha puesto de relieve una asombrosa brecha de madurez digital del 86% entre las empresas que se centran en formación, herramientas, liderazgo y apoyo cultural a sus trabajadores y las que no lo hacen. Las compañías identificadas como digitalmente fluidas multiplican por 5,4 las probabilidades de estimar un alto crecimiento de sus ingresos en los próximos tres años. Estas empresas digitalmente fluidas son consideradas como buenos lugares para trabajar por la mayoría de sus empleados (69%) y lideran a sus equivalentes en satisfacción del cliente (68%). Según el informe, los trabajadores remotos constituyen casi dos tercios (60%) de la fuerza laboral y, sin embargo, menos de la mitad de las organizaciones para las que trabajan cuentan con políticas de trabajo en remoto en toda la empresa y sólo el 14% se considera digitalmente madura dentro de su sector. |
650 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | Tecnologías habilitadoras digitales |
9 (RLIN) | 18 |
653 ## - INDEX TERM--UNCONTROLLED | |
Uncontrolled term | compañías digitalmente fluídas |
653 ## - INDEX TERM--UNCONTROLLED | |
Uncontrolled term | empleados |
653 ## - INDEX TERM--UNCONTROLLED | |
Uncontrolled term | empresas |
653 ## - INDEX TERM--UNCONTROLLED | |
Uncontrolled term | madurez digital |
653 ## - INDEX TERM--UNCONTROLLED | |
Uncontrolled term | teletrabajo |
653 ## - INDEX TERM--UNCONTROLLED | |
Uncontrolled term | trabajadores |
653 ## - INDEX TERM--UNCONTROLLED | |
Uncontrolled term | trabajo en remoto |
653 ## - INDEX TERM--UNCONTROLLED | |
Uncontrolled term | Transformación digital |
710 2# - ADDED ENTRY--CORPORATE NAME | |
9 (RLIN) | 908 |
Corporate name or jurisdiction name as entry element | Accenture |
856 4# - ELECTRONIC LOCATION AND ACCESS | |
Uniform Resource Identifier | <a href="https://www.accenture.com/_acnmedia/PDF-141/Accenture-Honing-your-Digital-Edge-POV.pdf#zoom=40">https://www.accenture.com/_acnmedia/PDF-141/Accenture-Honing-your-Digital-Edge-POV.pdf#zoom=40</a> |
Nonpublic note | Abierto |
Link text | Acceso al documento |
Electronic format type | |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Source of classification or shelving scheme | |
Koha item type | Informes |
Withdrawn status | Lost status | Source of classification or shelving scheme | Damaged status | Not for loan | Collection code | Home library | Current library | Shelving location | Date acquired | Total Checkouts | Barcode | Date last seen | Price effective from | Koha item type | Public note |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Acceso libre online | Colección digital | CDO | CDO | 19/01/2021 | 1000020176529 | 19/01/2021 | 19/01/2021 | Informes |