Turismo Circular (Registro nro. 6385)

000 -LEADER
fixed length control field 01965nab a22003257c 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 00006385
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
control field ES-MaONT
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION
control field 20220805062551.0
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 210222t202 spa|||m t|||s00| 0 spa d
022 ## - INTERNATIONAL STANDARD SERIAL NUMBER
International Standard Serial Number 0422-2784
024 ## - OTHER STANDARD IDENTIFIER
Source of number or code NIPO
Standard number or code 112-19-032-7
Additional codes following the standard number or code .
040 ## - CATALOGING SOURCE
Original cataloging agency ES-MaONT
245 00 - TITLE STATEMENT
Title Turismo Circular
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Place of publication, distribution, etc. Madrid :
Name of publisher, distributor, etc. Centro de Publicaciones del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo,
Date of publication, distribution, etc. 4º trimestre, año 2020
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extent 192 p. :
Other physical details il. ;
Dimensions 1 documento PDF
336 ## - CONTENT TYPE
Content type term texto (visual)
Source isbdcontent
337 ## - MEDIA TYPE
Media type term electrónico
Source isbdmedia
338 ## - CARRIER TYPE
Carrier type term recurso en línea
Source rdacarrier
504 ## - BIBLIOGRAPHY, ETC. NOTE
Bibliography, etc. note Bibliografía: p. 191-192
520 ## - SUMMARY, ETC.
Summary, etc. Este trabajo revisa el grado de sostenibilidad estratégica de la competitividad y el liderazgo mundial que ostenta el turismo español en función en función de la evolución de la adaptación medioambiental de la empresa turística, estudiando especialmente el efecto determinante causado por el tamaño organizativo. La dimensión se revela como un determinante asociado directamente al grado de adopción por la empresa turística española de eco-innovaciones para incorporar la sostenibilidad medioambiental al<br/>posicionamiento competitivo del producto y del destino, para minorar el consumo de recursos naturales y energía y para desarrollar la economía circular.<br/>
650 #7 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element Economía digital
Source of heading or term
9 (RLIN) 2223
653 ## - INDEX TERM--UNCONTROLLED
Uncontrolled term sostenibilidad
653 ## - INDEX TERM--UNCONTROLLED
Uncontrolled term turismo
653 ## - INDEX TERM--UNCONTROLLED
Uncontrolled term empresas turísticas
653 ## - INDEX TERM--UNCONTROLLED
Uncontrolled term competitividad
710 1# - ADDED ENTRY--CORPORATE NAME
Corporate name or jurisdiction name as entry element España.
Subordinate unit Ministerio de Industria, Energía y Turismo
9 (RLIN) 1979
773 0# - HOST ITEM ENTRY
Place, publisher, and date of publication Madrid Servicio de Estudios y Publicaciones de la Secretaria General Técnica del Ministerio de Industria 1964-
Title Economía industrial
Record control number (ES-MaONT)00004685
International Standard Serial Number 2444-4324
Related parts Núm. 417
Host Biblionumber 4685
856 4# - ELECTRONIC LOCATION AND ACCESS
Uniform Resource Identifier <a href="https://www.mincotur.gob.es/es-ES/servicios/Documentacion/Publicaciones/Paginas/detallePublicacionPeriodica.aspx?numRev=418">https://www.mincotur.gob.es/es-ES/servicios/Documentacion/Publicaciones/Paginas/detallePublicacionPeriodica.aspx?numRev=418</a>
Nonpublic note Abierto
Link text Acceso a la revista
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Source of classification or shelving scheme
Koha item type Revistas
Existencias
Withdrawn status Lost status Source of classification or shelving scheme Damaged status Not for loan Collection code Home library Current library Shelving location Date acquired Total Checkouts Barcode Date last seen Price effective from Koha item type
        Acceso libre online Colección digital CDO CDO   23/02/2021   1000020176578 23/02/2021 23/02/2021 Revistas
Copyright© ONTSI. Todos los derechos reservados.
x
Esta web está utilizando la política de Cookies de la entidad pública empresarial Red.es, M.P. se detalla en el siguiente enlace: aviso-cookies. Acepto